LUKA, ZABIJ I PROTIV ČOLOVOG ATLETIKA I CEMENTIRAO SI MESTO U REALU! Legenda Madriđana ubeđen da je Jović igrač za "velika dela"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUKA, ZABIJ I PROTIV ČOLOVOG ATLETIKA I CEMENTIRAO SI MESTO U REALU! Legenda Madriđana ubeđen da je Jović igrač za "velika dela"!

Bliži se nedelja i veliki madridski derbi. Real i Atletiko vodiće važnu bitku u španskoj Primeri, a "kraljevski klub" želi da se dodatno učvrsti na prvom mestu šampionata.

Jedna od glavnih tema u Madridu u poslednjih nedelju dana je Luka Jović, a o njemu je pohvalno pred taj susret govorio i slavni Ivan Kampo.Čovek koji je u Realu proveo pet godina i sa njim osvojio dve Lige šampiona govorio je za "Marku" o predstojećem "Madrilenju", derbiju između Reala i Atletika.

On je istakao da ne brine za napad Real Madrida čak i ukoliko Karim Benzema ne bude bio spreman za taj meč. Razlog je - Luka Jović.

Francuza muči povreda zbog koje je Jović dobio šansu protiv Real Sosijedada i Intera. U prvom meču je Jović bio junak zabeleživši gol i asistenciju, dok je protiv Intera u Ligi šampiona pobrao aplauze. i dobio pohvale od Karla Anćelotija.

Kampo veruje da će on biti "udarna igla" Reala protiv Atletika.

"Anćeloti već ima startnih 11 u glavi. Mislim da bi forsiranje Benzeme bilo loša ideja. Bilo koji igrač da je trenutno u Realu može da ti donese dosta. Jović je pokazao da je igrač koji igra dobro, fantastičan je, ali mu nedostaje ritam takmičarskih utakmica", jasan je Kampo.

Koliko se sve okrenulo u poslednjih sedam dana govori i da Jović više nema nameru da ide iz Reala, a možda baš protiv Atletika ponovo izraste u junaka ekipe...

Mondo

Komentari