MAKEDONCI UPROPASTILI ITALIJANE, RASULO NA ČIZMI, IGRAČI VIŠE NEĆE DA IGRAJU ZA AZURE! E, tako se to radi, kratko, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAKEDONCI UPROPASTILI ITALIJANE, RASULO NA ČIZMI, IGRAČI VIŠE NEĆE DA IGRAJU ZA AZURE! E, tako se to radi, kratko, ali...

Fudbalska reprezentacija Italije prolazi kroz teške momente nakon šokantnog poraza od Severne Makedonije u baražu za Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Makedonci su zaledili Palermo i čitavu Italiju pogotkom Aleksandra Trajkovskog u polufinalu baraža i tako ostavili "Azure" bez plasmana na Mundijal.

O podvigu naših južnih komšija, ali i šoku za Italijane brujao je čitav svet, a nakon utakmice deluje da se Italijani suočavaju sa novim ozbiljnim udarcima.

Roberto Manćini, selektor Italije je dozvolio šestorici fudbalera na pre vremena napuste kamp nacionalnog tima i vrate se klubovima u kojim igraju.

U pitanju su Lorenco Insinje, Marko Verati, Žoržinjo, Ćiro Imobile, Domeniko Berardi i Đanluka Manćini.

Ali to nije problem o kojem se priča u Italiji.

U pitanju je premišljanje trojice od pomenutih šest fudbalera koji navodno žele da se oproste od igranja za reprezentaciju.

"Korijere delo sport" prenosi da su razočarani Insinje, Imobile i Žoržinjo već obavestili selektora i Fudbalski savez Italije da više ne žele da igraju za reprezentaciju.

Kurir

Komentari