MAKSA I RAČIĆ VALENSIJI DONOSE BRDO PARA: Platili ih jedva dva, a uzeće 36 miliona! TO SE ZOVE DOBAR POSAO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAKSA I RAČIĆ VALENSIJI DONOSE BRDO PARA: Platili ih jedva dva, a uzeće 36 miliona! TO SE ZOVE DOBAR POSAO!

Valensija će u letnjem prelaznom roku prodati Namanju Maksimovića i Uroša Račića i na njima zaraditi ogroman novac. Slepi miševi su u njih uložili nešto više od 2.000.000, a sada će uzeti čak 36 miliona evra.

Kako pišu španski mediji, Valensija će vratiti Račića sa pozajmice iz Tenerifa. Klub sa Mestaje nije verovao u fudbalske kvalitete nekadašnjeg prvotimca Crvene Zvezde pa ga je poslao na kaljenje. Račić je, međutim, odigrao iznad svih očekivanja pa su za njegove usluge zainterseovani brojni klubovi. Najupornija je bila Osasuna, ali Valensija ne želi da konkurentu u Primeri proda sjajnog fudbalera.

Osim toga, tvrde mediji na Iberijskom poluostrvu, Valensija je za Račića dobila ponudu od 11 miliona evra i odlučila je da je prihvati, uprkos apelima navijača da se Račiću da prava šansa na Mestaji.

S druge strane, uprava “slepih miševa” će Maksimovića otkupiti za 7.500.000 evra i to po povratnoj klauzuli.

Maksimović je, podsetimo, letos prodat Hetafeu za 5.000.000 evra, ali uz klauzulu da ga Valensija može vratiti na Mestaju za 7,5. Miliona.

Maksimović ima iza sebe sezonu iz snova I jedan je od najzaslužnijih fudbalera za to što je Hetafe na pragu Lige Šampiona.

Uprava “slepih miševa”, kao i u slučaju Račića, ne želi da se povinuje željama navijača I Maksimovića će prodti za 15 miliona evra. Ime kluba nije saopšteno, ali mediji u Španiji tvrde da je posao završen.

Teleks.info/mediji

Komentari