MALDINI I SIN IMAJU KORONU, VIRUS ZAKAČIO I DOBALA! Sve više sportista zaraženo smrtonosnom bolešću! IMA LI KRAJA PAKLU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MALDINI I SIN IMAJU KORONU, VIRUS ZAKAČIO I DOBALA! Sve više sportista zaraženo smrtonosnom bolešću! IMA LI KRAJA PAKLU!

Legendarni kapiten Milana Paolo Maldini i njegov sin Danijel pozitivni su na koronavirus, saopštio je slavni fudbalski klub.

"Milan potvrđuje da je tehnički direktor Paolo Maldini zaražen koronavirusom. On je bio svestan da je bio u kontaktu sa osobom koja je testirana pozitivna na Kovid-19 i počeo je da ima simptome. Test je odradio u petak i rezultat je pozitivan. Njegov sin Danijel, koji igra za omladinski tim, takođe je pozitivan", piše u saopštenju Milana

Takođe, iz kluba navode da su obojica dobro, da su već dve nedelje u stanu bez kontakata s drugim osobama i da će ostati u karantinu sve dok se ne oporave.

Prethodno danas je i igrač Juventusa Paulo Dibala objavio da je pozitivan na koronavirus.

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala saopštio je na Instagramu da su on i njegova devojka Orijana Sabatini pozitivni na koronavirus.

Dibala je napisao da su oboje dobro, uz zajedničku fotografiju iz samoizolacije u dvorištu kuće.

Argentinac je treći fudbaler šampiona Italije koji je zaražen, nakon Italijana Danijele Ruganija i Francuza Bleza Matuidija.

RTS/Teleks.info

Komentari