MURINJO BIRA, MITROVIĆ ILI PJONTEK! Kejn izbačen iz stroja do aprila, Totenhem mora da kupi centarfora! SRBIN JE PRVA OPCIJA, ALI,,,

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO BIRA, MITROVIĆ ILI PJONTEK! Kejn izbačen iz stroja do aprila, Totenhem mora da kupi centarfora! SRBIN JE PRVA OPCIJA, ALI,,,

Engleski fudbalski klub Totenhem potvrdio je da je njihov napadač Hari Kejn ozbiljnije povređen i da će se trenažnom procesu vratiti tek u aprilu. Engleski tim u januarskom prelaznom roku potražiće zamenu, a ostrvski mediji spekulišu da bi između ostalih, to bio Aleksandar Mitrović.

Lider "petlova" povredio se na utakmici protiv Sautemtpona, koju je Totenhem izgubio sa 2:0.

Iako se prognoziralo i spekulisalo da će Kejn uspeti u kratkom roku da se vrati na teren, Totenhem je potvrdio da je povreda ozbiljne prirode.

Engleski napadač povredio je zadnju ložu, moraće da bude operisan, a trenažnom procesu vratiće se tek u aprilu.

U nedostatku klasičnog rezervnog napadača, Totenhem će morati da traži zamenu na tržištu.

Engleski mediji navode da su Sparsi zainteresovani za usluge nekoliko napadača, a kao glavni kandidati pominju se Kristof Pjontek iz Milana, kao i srpski centarfor Aleksandar Mitrović, član Fulama.

Nakon 21 odigrane utakmice u Premijer ligi, Totenhem zauzima šestu poziciju sa 30 bodova, šest manje Čelsija koji je na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.

RTS, GOAL, FOOTBALL.LONDON.

Komentari