NAVIJAČI DINAMA VREĐALI SRBINA, EMIR DILAVER IM OČITAO LEKCIJU! Stojanović igra za Dinamo četiri godine, ali mržnja BBB je neverovatna!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NAVIJAČI DINAMA VREĐALI SRBINA, EMIR DILAVER IM OČITAO LEKCIJU! Stojanović igra za Dinamo četiri godine, ali mržnja BBB je neverovatna!

Fudbaleri Dinamo Zagreba savladali su Hajduk na "Poljudu" u 25. kolu hrvatskog šampionata sa 2:0, a posle derbija dogodile su se nemile scene na tribini gde su bili smešteni gostujući navijači, Bed Blu Bojsi.

Naime, igrači hrvatskog šampiona skinuli su svoje dresove i bacili najvatrenijim navijačima, a oni su vratili onaj na kome je bilo ispisano prezime Stojanović jer ih "asocira na srpsko". U pitanju je standardni desni bek, Petar Stojanović, koji je nedavno produžio ugovor sa Dinamom, a nastupa za reprezentaciju Slovenije.

U njegovu zaštitu stao je i saigrač Emir Dilaver, koji se tim povodom oglasio na Instagramu.

- Da Hajduk pobedi na Maksimiru, svi njegovi igrači bi uživali sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje zajedno. A mi? Mi možemo samo da budemo tužni jer pojedini navijači vređaju naše saigrače kad im daju dres. Svaka čast. Ne osećam se kao pobednik kad moj saigrač sedi tužan posle utakmice - napisao je Dilaver.

Stojanović je u Dinamo iz Maribora stigao 2016 godine. Do sada je odigrao 146 utakmica.

SD

Komentari