NOVI SRBIN U SITIJU! GVARDIOLA ZAPEO ZA SLOBODANA TEDIĆA! Momčino, oprez i braća Ilić su otišla u Mančister, a gde su sada?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVI SRBIN U SITIJU! GVARDIOLA ZAPEO ZA SLOBODANA TEDIĆA! Momčino, oprez i braća Ilić su otišla u Mančister, a gde su sada?!

Posle braće Ilić, koji su pre dve godine potpisali ugovor sa Mančester sitijem, još jedan igrač sa superligaške scene mogao bi ovog leta da postane član šampiona Premijer lige.

Reč je o Slobodanu Tediću, napadaču Čukaričkog, koji je u mečevima na domaćoj i evropskoj sceni, pokazao izuzetan potencijal.

Ovaj igrač je na osam superligaških i utakmica u Ligi Evrope već postigao osam golova, koliko je dao u celoj prošloj sezoni. Zato su Građani, kako Mozzartsport prenosi, spremili 3.000.000 evra, koje bi bilo uslovljeno brojnim klauzulama. Brđani bi pride zadržali i određeni procenat od naredne prodaje 19-godišnjeg golgetera.Foto: MN Press

Na Banovom brdu nisu potvrdili, ali ni demantovali informaciju da je Siti zainteresovan za njihovog golgetera.

"Mogu samo da kažem da za Tedića postoje interesovanja najvećih evropskih klubova i to ne samo jednog. Što se toga tiče, ne brinemo za njega. Ali mogu i da garantujem da on ostaje u Čukaričkom do kraja ove sezone", istakao je sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević.


Podsetimo, Mančester siti koji je od Zvezde otkupio braću Ilić, Luku i Ivana, gotovo I da ne računa na njih! Prosledio ih je ovaj put u holandsku Bredu, u kojoj je prošle sezone, dve godine stariji Luka, bio na pozajmici.

Da li zbog toga što je Luka ostavio dobar utisak do povrede koja ga je odvojila od terena, Breda je odlučila da mu produži pozajmicu, ali i da dovede brata Ivana, koji se kalio u Zemunu.

Pre dve godine Mančister Siti je od Zvezde kupio braću Illić za 5.5 miliona.

Teleks.info/SD

Komentari