ONO ŠTO PSŽ NUDI MBAPEU JE “ČISTO LUDILO”! Hoće li najbolji mladi igrač sveta odbiti 185 miliona zbog ANTI-REAL KLAUZULE U UGOVORU?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ONO ŠTO PSŽ NUDI MBAPEU JE “ČISTO LUDILO”! Hoće li najbolji mladi igrač sveta odbiti 185 miliona zbog ANTI-REAL KLAUZULE U UGOVORU?!

Zvezda PSŽ-a i svetskog fudbala Kilijan Mbape ima ugovor sa Parižanima do juna 2022. godine, ali uprkos tome već mesecima traju spekulacije o njegovom transferu u Real.

U Madridu sanjaju da dovedu najboljeg mladog igrača sveta, a o tome je nedavno govorio čak i Zinedin Zidan, koji inače nema običaj da javno govori o igračima koje bi voleo da dovede.

S druge strane, mladi fudbaler i dalje odbija da govori o planovima za budućnost, ali u Francuskoj kruži priča da je PSŽ spremio spektakularan ugovor i ponudu koju najbolji Mbape neće moći da odbije.

“AS” prenosi pisanje francuskih medija koji su objavili da je PSŽ za Kilijana Mbapea spremio petogodišnji ugovor vredan 185 miliona evra i sve to bez pratećih bonusa za lične i klupske uspehe!

Međutim, prvak Francuske je navodno u taj ugovor ubacio i “anti-Madrid” klauzulu, što bi značilo da sledećih pet godina Florentino Perez ne bi imao šanse da dovee igrača za kojim čezne. I on i Zidan. Upravo bi ta klauzula mogla da bude kamen spoticanja pri pregovorima između pariskog kluba i Mbapea jer je poznato da Francuz sanja da zaigra u “kraljevskom klubu”.

Blic.rs

Komentari