PARE NISU PROBLEM, VLAHOVIĆ POSVAĐAO ARSENAL I TOTEMHEM! Šta će na ovo reći u Fjorentini, Srbina juri pola Evrope!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARE NISU PROBLEM, VLAHOVIĆ POSVAĐAO ARSENAL I TOTEMHEM! Šta će na ovo reći u Fjorentini, Srbina juri pola Evrope!

Prema pisanju britanskog Dejli mejla srpski reprezentativac Dušan Vlahović rasplamsao je rivalstvo klubova na severu Londona! Posle Totenhema i Arsenal se pridružio ovoj trci za mladim napadačem Fjorentine, koji će ovog leta gotovo izvesno napustiti Firencu.

Prvi su se kao zainteresovani javili “pevci”, pa su se onda u priču uključile i njihove komšije “tobdžije”. Totenhem se poptuno okrenuo potrazi za zamenom za Harija Kejna.

Dosadašnji kapiten i najbolji strelac verovatno će kariojeru nastaviti u Mančester siti, a dobar deo zarade uložiće se u transfer novog napadača. Mediji na Ostrvu su prilično sigurni da je Vlahović odabran kao meta zahvaljujući novom sportskom direktoru Fabiju Paratićiju. On ga odlično poznaje iz vremena dok je radio u Juventusu, a rukovodstvo kluba u njegov izbor neće sumnjati.

Na drugoj strani, Arsenal želi svežu krv u špicu. Lakazet je već ušao u poslednju godinu ugovora i veliko je pitanje da li će se zadržati na “Emirejtsu”, budući da su francuski mediji danas pisali o njegovim pregovorima sa Romom, dok Obamejnag ima već 32 godine i već se pomalo oseća zasićenje i kod Gabonva, i kod navijača.

Dejli mejl piše da će ovu trku dobiti klub koji bude spreman da izdvoji oko 60 miliona evra. Vlahović je u prošloj sezoni postigao 21 pogodak na 34 utakmice u Seriji A.

24 sedam

Komentari