PARIZ NA NOGAMA, NEIMAR I MBAPE PRELAZE U REAL: Trener PSŽ Tuhel potvrdio da će ekipa verovatno ostati bez dve prve zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARIZ NA NOGAMA, NEIMAR I MBAPE PRELAZE U REAL: Trener PSŽ Tuhel potvrdio da će ekipa verovatno ostati bez dve prve zvezde!

Nejmar i Kilijan Mbape na pragu su da napuste Pari Sen Žermen! Makar tako otkriva trener svetaca Tomas Tuhel!

Podsetimo, Tuhel je pre nekoliko dana potpisao novi ugovor sa PSŽ do 2021. godine i sada ima zadatak da spremi ekipu za novi pohod na Ligu šampiona.

Problem za PSŽ i Tuhela su Real Madrid i Florentino Peres koji po svaku cenu želi da dovede Neimara i Mbapea u Madrid i napravi nove “galaktikose”.

Perez, da bi to ostvario, neće žaliti novac, a da stvar sa Neimarom i Mbapeom nije dobra kada je reč o PSŽ može se nazreti oz Tuhelovih reči.

On je jasno stavio do znanja da PSŽ ima mnogo talentovanih i kvalitetnih fudbalera, ali i da želi da najbolji ostanu kako bi završio prejekat osvajanja Lige Šampiona. On je potom otkrio kako stoje stvari kad su Neimar i Mbape u pitanju

“Jasno je da želim da ih zadržim. Međutim, ne mogu i da obećam da će ostati. To bi bilo jako naivno da uradim, a ja nisam takav čovek” rekao je trener "svetaca.

Da sve bude još interesantnije i sam Mbape je pre nekoliko dana u intervjuu najavio da će možda napustiti PSŽ.

Teleks.info


Komentari