PARTIZANU NIJE VALLJAO, OTIŠAO JE U HRVATSKU I SADA EVROPSKI VELIKANI RATUJU ZA NJEGA! Tipična srpska priča, hoće li neko i da odgovra za ovo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZANU NIJE VALLJAO, OTIŠAO JE U HRVATSKU I SADA EVROPSKI VELIKANI RATUJU ZA NJEGA! Tipična srpska priča, hoće li neko i da odgovra za ovo!

Sezonu iz snova igra Nemanja Glavčić u Slaven Belupu. Hrvatski prvoligaš je serijom od osam mečeva bez poraza obezbedio elitni status i naredne sezone, a partije srpskog veziste umnogome su kumovale takvom raspletu.

Osim Grka, u ozbiljnu trku ušli su i Rusi, jer je interesovanje za nekadašnjeg omladinca Partizana pokazao i slavni CSKA iz Moskve, na čiju je klupu nedavno seo legendarni Ivica Olić.

Glavčićevo ime spominje se i na zapadu, u kontekstu nekih austrijskih i nemačkih bundesligaša, ali se njihova imena za sada drže u tajnosti.

Uprava Slavena svesna je da će teško zadržati najboljeg igrača, s kojim su ugovorom vezani još godinu dana, jer bi ih zadovoljila i ponuda od 1.500.000 evra.

Ako bi se to obistinilo, taj transfer bio bi jedan od najuspešnijih za Farmaceute, posle prodaje Katića Glazgov Rendžersu, kada je prešao na Ajbroks za 2.000.000 evropskih novčanica.

Podsetimo, Nemanja Glavčić je prošao sve mlađe kategorije Partizana, a u crno-bele boje branio dve sezone, međutim, od 2014. do 2016. godine upisao je samo dva nastupa. U Slaven je otišao iz subotičkog Spartaka pre dve sezone.

SD

Komentari