PEP JE HTEO DA GA OTERA IZ SITIJA, A SAD MU NUDI BOGATSTVO DA OSTANE! Bernando Silva pokazao kakav je igrač, samo sada košta - 300.000 funti nedeljno!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PEP JE HTEO DA GA OTERA IZ SITIJA, A SAD MU NUDI BOGATSTVO DA OSTANE! Bernando Silva pokazao kakav je igrač, samo sada košta - 300.000 funti nedeljno!

Fudbalski klub Mančester siti planira da udvostruči platu portugalskom krilnom napadaču Bernardu Silvi.

Prošla sezona bila je za zaborav za Bernarda Silvu s obzirom na to da je Sitijeva "dvadesetica" igrala u katstrofalnoj formi uprkos tome što je klub uspeo da se domogne trofeja u Premijer ligi.

Govorilo se da je njegova najbolja forma prošla, da neće moći da pruža partije iz prethodnih godina, ali on je rešio da razuveri sve, pa čak i Pepa Gvardiolu, koji smatra da je Portugalac trenutno najbolji igrač u Engleskoj.

Nakon sezone koju bi na ličnom planu izbrisao iz sećanja, Bernardo blista, pokretač je Sitijeve igre i plan kluba je da ga sačuvaju novim ugovorom, iako je pre samo pola godine situacija bila potpuno drugačija. Tada je Siti doveo Džeka Griliša, smatralo se da će Bernardo biti gurnut sa strane i govorilo se o njegovom odlasku.

"Građani" sada žele da ga nagrade sa duplo većom platom, odnono, planiraju da mu ponude 300.000 funti sedmično, koliko imaju najplaćeniji igrači ekipe Kevin de Brujne i Rahim Sterling.

Ove sezone je upisao sedam pogodaka, ali njegov doprinos na terenu ne može da se izmeri statistikom.

Sportske

Komentari