RAČIĆ RASPAMETIO BARSU, NAJPRE JE RASTURIO REAL, A ONDA SE POIGRAO SA KUTINJOM, PEDRIJEM I BUSKETSOM! Šta reći, zvezdina škola!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAČIĆ RASPAMETIO BARSU, NAJPRE JE RASTURIO REAL, A ONDA SE POIGRAO SA KUTINJOM, PEDRIJEM I BUSKETSOM! Šta reći, zvezdina škola!

Bio je jedan od heroja ubeljive pobede Valensije nad Realom rezultatom 4:1, a sad je bio među najboljima na terenu i u remiju sa Barselonom (2:2).

Vezista “slepih miševa” Uroš Račić igra u životnoj formi, a na “Nou kampu” su ga posebno zapamtili jer je zahvaljujući njemu Ronald Kuman morao da zameni trojicu vezista, Kutinja, Busketsa i Pedrija.

Hvalospeve o Račiću napisala je i ugledna Marka.

- Dvadesetdvogodišnji vezista je bio jedan od najaktivnijih igrača na terenu. To nije njegova glavna karakteristika jer je Račić defanzivni vezista. Međutim, sada je situacija bila drugačija. Kada su se drugi igrači Valensije mučili sa demarkacijom, on je bio tu da im pruži sigurnost. Garsija se oslonio na Srbina i nije pogrešio. Dobio je sve što je od njega mogao da očekuje – piše u tekstu Marke.

Nema sumnje da će Račić ostaviti dubok trag u Valensiji, pošto je zacementirao mesto u timu nakon pozajmice na Tenerifama i u Famalikau.

Podsetimo, vezista je stigao u Valensiju u leto 2018. godine iz Crvene zvezde u transferu teškom 2,2 miliona evra.

SD

Komentari