REAL DAJE 200 MILIONA ZA IGRAČA, A TO NIJE NEJMAR! On će dominirati svestskim fudbalom u narednih 10 godina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL DAJE 200 MILIONA ZA IGRAČA, A TO NIJE NEJMAR! On će dominirati svestskim fudbalom u narednih 10 godina!

Real Madrid će se do kraja ovog prelaznog roka boriti s Barselonom za Nejmara i neće olako odustati od brazilske megazvezde, ali svesni su činjenice da taj transfer nije nimalo lagano izvesti.

Nejmar navodno preferira Barsu, a iz Barse šalju signale da su blizu dogovora pa se u Madridu pripremaju na plan B koji sve više izgleda kao prva opcija.

Ako Nejmar ne potpiše za Real, Florentino Perez neće očajavati već je spremio nekoliko imena koja su jednako dobra, a možda čak i bolja od 27-godišnjeg brazilskog napadača. Možda i najzvučnije među tim imenima je Kilian Mbape, kojeg Zinedin Zidan želi čak i više od Nejmara.

Mbape je označen kao igrač koji će dominirati u idućih 10 godina, posebno kada se penzionišu Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo i sigurno je da će u nekom trenutku njegove karijere svakako biti ozbiljna meta Real Madrida koji ga je već ranije i probao dovesti, ali onda se ipak okrenuo Nejmaru.

Sada Mbape sve više postaje plan A, a Nejmar sa svojim premišljanjem pada polako u zaborav. Pokušaće Real još do kraja ovog roka ugrabiti Brazilca, ali neće očajavati ako ga ne dovedu. Mbape je šest godina mlađi, a već sada je jedan od najboljih svjtskih napadača i deluje kao puno bolja opcija od Nejmara.

Osim što je moćniji i ima manje povreda, u Realu misle kako bi mogao biti i jeftiniji. Jedini problem je što će ovaj posao morati pričekati do idućeg leta, jer PSŽ ne želi pustiti i njega i Nejmara u isto vreme, posebno nakon što je sezona već počela, a prelazni rok je pri kraju.

Real će tako idućeg leta, a možda već i na zimu, ovisno o toku sezone, na adresu PSŽ poslati 200 miliona evra za Mbapea, pišu Španci. Iako Parižani svoju zvezdu cene i više od toga, Mbapeu ugovor ističe 2021. godine, a novi još uvek ne želi potpisati. Strah da ne ode besplatno mogao bi PSŽ naterati da Realu, s kojim je u odličnim odnosima, omogući popust.

100posto.hr/Teleks.info

Komentari