REAL NASTAVLJA ŠOPING, NOVE/STARE METE SU DONI VAN DE BEK I KRISTIJAN ERIKSEN, Perez ne odustaje ni od Nejmara!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • REAL NASTAVLJA ŠOPING, NOVE/STARE METE SU DONI VAN DE BEK I KRISTIJAN ERIKSEN, Perez ne odustaje ni od Nejmara!

Real Madrid nastavlja da pravi super ekipu, posle dolaska Jovića, Azara i još nekoliko sjajnih fudbalera na meti su sada i Doni Van de Bek (22) iz Ajaksa i ponovo Kristijan Eriksen iz Totenhema. Perez je po svemu sudeći odustao od Pola Pogbe, ali se za Nejmara još uvek žestoko bori.

Kako pišu španski mediji za mladog Holanđanina Real je spreman da izdvoji 60 miliona evra.

Mali problem je to što trener Reala Zinedin Zidan smatra da Van de Bek još nije spreman za Real. ZiZu želi pojačanja koje će odmah biti nosioci igre. Kako se saznaje Holanđanin će u Real stići krajem avgusta kada prođu kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima učestvuje i Ajaks.

Madriđani su se ponovo okrenuli i prema Kristijanu Eriksenu. Danac ulazi u poslednjuu godinu ugovora sa Totenhemom koji ga sada mora prodati da im ne bi otišao bez obeštećenja. Tako je sa početnih 140 miliona evra pre godinu dana, cena sada oko 55.

I Totenhem se priprema na ovaj rasplet pa su osigurali dolazak Đovanija Lo Celsa iz Betisa kojeg će najprije dovesti na pozajmicu, a kupiti 2020. godine.

Poslednji, ili prvi, je na spisku Perezovih želja je Brazilac Nejmar, a njegov potencijalni transfer već se pretvorio u pravu sapunicu. Real ga lovi već nekoliko sezona, a poslednja ponuda PSŽ bila je 120 miliona evra plus Geret Bejli i Kejlor Navas, mada se u transferu pominju i Luka Modrić i Kazimiro.

Teleks.info

Komentari