RONALDINJO PONOVO UHAPŠEN, SADA JE BAŠ OZBILJNO, PRETI MU PET GODINA ROBIJE! Potpuni preokret u slučaju slavnog Brazilca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDINJO PONOVO UHAPŠEN, SADA JE BAŠ OZBILJNO, PRETI MU PET GODINA ROBIJE! Potpuni preokret u slučaju slavnog Brazilca!

Jedan od najboljih fudbalera 21. veka u petak je ponovo uhapšen u Paragvaju!

Naime, sada je uhapšen u glavnom gradu Asunsionu, a sada ga tamošnje vlasti terete za ulazak u zemlju sa pasošem kome je istekao rok, objavila je tamošnja policija.

Ronaldinja i njegovog brata sadržala je policija Paragvaja u sredu nakon sletanja jer su kod njih pronađeni lažni pasošu, ali je potom ustanovljeno da su bili žrtve prevare jer je tužitelj Federiko Delfino predložio da ih pusti. Prilikom prve posete je usledilo slikanje u Držvanom tužilaštvu.

Sudija je u petak odbacio taj predlog, te je glavni istražitelj policije Gilberto Freitas odredio pritvor za Ronaldinja i njegovog brata i menadžera Roberta. Podsetimo, Brazilac je ranije otkrio da je pasoš dobio na poklon.

Brazilac je došao u Paragvaj sa namerom da promoviše knjigu "Genijalac života" i da bi učestvovao u humanitarnoj akciji. Brazilsko pravosuđe je oduzelo Ronaldinju pasoš u novembru 2018. godine jer nije platio kaznu od 2,5 miliona dolara zbog uzrokovanja ekološke štete prilikom gradnje na jednom posedu. Najtreža kazna za posedovanje lažnih dokumenata je pet godina zatvora.

[[ythttps://www.youtube.com/watch?v=pRc-Zj2SOu8]]

Blic.rs


Komentari