SOLSKJER NE DA MATIĆA, HOĆE SRBINA DA UPARI SA FERNANDEŠOM! To je, smatra menadžer Junajteda, dobitna kombinacija! KONTE IZVISIO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SOLSKJER NE DA MATIĆA, HOĆE SRBINA DA UPARI SA FERNANDEŠOM! To je, smatra menadžer Junajteda, dobitna kombinacija! KONTE IZVISIO!

Mesecima unazad ostrvski mediji pisali su o odlasku Nemanje Matića iz Mančester junajteda. Reprezentativac Srbije nije bio u prvom planu menadžera Crvenih đavola Olea Gunara Solskjera, pa se samo

Kao najozbiljniji u nameri da angažuje Srbina, pominjao se Inter. Trener Antonio Konte želeo je Matića u svojim redovima, međutim, želja mu neće biti ispunjena, pošto je Ubljanin odlučio da nastavi misiju na Old Trafordu.

Izvesno je da će Ubljanin produžiti ugovor sa Junajtedom, preciznije, klub sa Teatra snova će ga produžiti na još godinu dana i aktivirati klauzulu u ugovoru, a član orlova bi odbio svaku ponudu kako bi i dalje ostao u crvenom delu Mančestera.

Dolaskom Bruna Fernandeša stvari u Junajtedu se menjaju. Portugalcu je potrebna sloboda za kreaciju u igri, a Matić bi kao defanzivni vezista mogao da se sjajno uklopi sa Fernandesom. Sa povratkom Pogbe, Matić bi trebalo da igra još više, kao treći u veznom redu.

SD

Komentari