UZBUNA! JUVENTUS TRAŽI ZAMENU ZA RONALDA! OKO SU BACILI NA TORESA, ALI NJEGA JURI POLA EVROPE! Juve mora da zameni i Iguaina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • UZBUNA! JUVENTUS TRAŽI ZAMENU ZA RONALDA! OKO SU BACILI NA TORESA, ALI NJEGA JURI POLA EVROPE! Juve mora da zameni i Iguaina!

Šampion Italije već razmišlja o formiranju igračkog kadra za narednu sezonu, obzirom da će Stara dama pretrpeti drastične promene, bar u navalnom redu.

Naime, Gonzalo Iguain će sasvim sigurno otići iz Torina, njegovim putem poći će i Kristijano Ronaldo (dobio poziv iz MLS lige). To je nateralo čelnike Bjankonera da zakucaju na vrata Valensije i pitaju za usluge Ferana Toresa.

Kontakti sa menadžerom fudbalera su ostvareni, a Tores u ugovoru ima klauzulu od 100.000.000 evra, međutim, u Torinu su spremili plan "B". Naime, Juve je spreman da ponudi manji iznos, ali i jednog igrača za "podmirivanje duga".

Problem Italijanima prave Nemci, pošto Borusija iz Dortmunda vidi Toresa kao naslednika Džejdona Sanča (koga juri pola Evrope), dok i Bajern iz Minhena žarko želi igrača Vlaensije u timu.

Dolazak Toresa "ubrzao" bi odlazak Ronalda iz Juventusa, obzirom da obojica igraju na istoj poziciji, jedan bi imao epizodnu ulogu, što svakako ne bi odgovaralo ni Portugalcu, ni Špancu.

Iako većina evropksih klubova skraćuje budžete, u Juventusu ne razmišljaju ka tom pravcu.

Mediji

Komentari