(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ: ČEKAO SAM ČETIRI GODINE DA POLOMIM MATERACIJA, to sam rekao i Stankoviću! To je bila osveta za njegov faul iz 2006.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) IBRAHIMOVIĆ: ČEKAO SAM ČETIRI GODINE DA POLOMIM MATERACIJA, to sam rekao i Stankoviću! To je bila osveta za njegov faul iz 2006.

Ja sam ga udario potezom iz tekvonda. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je svojevremeno pitao zašto sam to uradio, priča Zlatan Ibrahimović

ZLATAN Ibrahimović je pune četiri godine čekao da vrati "milo za drago" Marku Materaciju za jedan nefudbalski potez iz večitog italijanskog derbija.

- Igrali smo protiv Intera 2006. godine. Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. On je bio čvrst fudbaler, to je u redu, ali postoje dva načina da se bude čvrst. Čak je i Paolo Maldini bio čvrst, ali sa drugačijim ciljem - prepričao je Ibrahimović događaj za italijanske medije.

Šveđanin se odmah zatim setio i osveta iz 2010. godine.

- Igrao se derbi na "Meaci". Materaci je skrivio penal nada mnom i bio je prilično grub. U drugom poluvremenu je opet krenuo na mene i ja sam ga udario potezom iz tekvonda. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je svojevremeno pitao zašto sam to uradio. Rekao sam mu da sam čekao taj momenat četiri godine. Eto, zato - zaključio je Ibrahimović.

Novosti.rs

Komentari