AUU, ŠTA JE OVO?! Aspilikueta, Alonso, Kulibali, Levandovski, Rafinja...BARSA SPREMA BRUTALAN TIM!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • AUU, ŠTA JE OVO?! Aspilikueta, Alonso, Kulibali, Levandovski, Rafinja...BARSA SPREMA BRUTALAN TIM!

Barselona uveliko radi na rekonstrukciji ekipe, a katalonski mediji danas su doneli nove zanimjive informacije.

Najpre, Frenki de Jong bi mogao da ode, iako ga Ćavi smatra važnim članom ekipe. Ćavi je i javno poručio, a i upravi unutar četiri zida da mu je Holanđanin veoma važan. Međutim, pojedini pišu da će on ipak morati da razume i prihvati njegovu prodaju kao najvrednijeg igrača koji može da donese novac.

De Jong bi mogao da ode samo u slučaju ponude od 70-80 miliona evra, a Ćavi bi taj novac mogao da preusmeri na realizaciju kupovine pet mega pojačanja.

Havi Migel piše da je Barsin prioritet sledeći - Sezar Aspilikueta kao prvi desni bek, Markos Alonso kao konkurencija Albi, Kulibali kao snažan štoper i idealna tržišna prilika, Rafinja umesto Dembelea i Robert Levandvoski kao nova "devetka".

To možda deluje previše, ali i nije toliko nemoguće, Aspilikueta i Alonso ulaze u poslednju godinu ugovora, a imao neku vrstu džentlmenskog dogovora sa klubom da će moći da odu u slučaju ponuda iz domovine, odnosno Barselone. Samim tim, ne bi bili ni skupi.

Kulibali je takođe od 1. jula u poslednjoj godini ugovora i Napoli bi mogao konačno da ga pusti za manje novca. Ima 30 godina, iskusan je i pred njim je još nekoliko sezona.

Rafinja je dogovorio lične uslove, a ukoliko Lids ispadne, automatski će biti aktivirana njegova klauzula od samo 25 miliona evra.

I za kraj, Levandovski je meta broj jedan za novog napadača. Poljak takođe ulazi u poslednju godinu ugovora i želi da ode iz Bajerna, koji mu nije ponudio nastavak saradnje.

I još jedna zanimljiva tema je da bi De Jong mogao u Mančester Siti u zamenu za Bernarda Silvu, ali je teško poverovati da će Pep pustiti svog omiljenog igrača koji ima i ugovor do 2025...

Sportske

Komentari