BARSA SPREMILA NOVAC, KUPUJE TRI BRUTALNA POJAČANJA, MEĐU NJIMA JE I SRBIN?! Laporta želi da Ćavi ima konkurentan tim...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA SPREMILA NOVAC, KUPUJE TRI BRUTALNA POJAČANJA, MEĐU NJIMA JE I SRBIN?! Laporta želi da Ćavi ima konkurentan tim...

Ćavi Ernandez je i zvanično postao trener Barselone, ali to je tek početak velikih potpisa na “Kamp Nou”.

Predsednik Joan Laporta potvrdio je da će nakon Ćavija, i u dogovoru sa njim, klub krenuti u potragu za čak tri pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Laporta nije otkrivao imena, ali je naglasio da jedno pojačanje mora da bude “svetske klase”.

“Planiramo da se pojačamo na tri pozicije u zimskom prelaznom roku i da dovedemo jednog igrača koji će biti kandidat za “Zlatnu loptu”. O konkretnim imenima pričaćemo sa Ćavijem, našim novim trenerom”, rekao je Laporta.

Mediji se već utrkuju da otkriju koja imena su na Laportinoj listi. Novine su to da Dani Olmo više nije realna opcija, jer RB Leipzig traži previše novca, a sve su manje šanse da dođe i Rahim Sterling zbog njegove velike plate.

Fiorentina je postavila cenu za Dušana Vlahovića na 80 miliona evra, na leto se očekuje popust na možda 50-60 miliona, ali Barsi treba napadač odmah, jer je karijera Kuna Aguera pod znakom pitanja, a Ćavi neće računati na Luka de Jonga.

Spekulisalo se da Ćavi želi brzog štopera i da bi to mogao da bude Jules Kounde, ali i da cini Kingsleija Komana.

Pred nama je nekoliko uzbudljivih sedmica na “Kamp Nou”, djeluje da će Barsa biti najaktivnija na zimskoj pijaci.

Sport.ba

Komentari