ĆAVI KUPUJE U LONDONU I MANČISTERU, BARSA ĆE SA OVIM IGRAČIMA BITI OPAKA! Katalonci renoviraju tim, hoće nazad na vrh Primere!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆAVI KUPUJE U LONDONU I MANČISTERU, BARSA ĆE SA OVIM IGRAČIMA BITI OPAKA! Katalonci renoviraju tim, hoće nazad na vrh Primere!

Barselona planira ozbiljne, ali pametne investicije, a jedna od takvih bi mogao da bude i kapiten Čelsija Sezar Aspilikueta.

Ovu vest danas je plasirao pouzdani Moi Ljorens, novinar ESPN-a, veoma dobro upućen u dešavanja na "Kamp nou".

On ističe da novi trener Barse Ćavi Ernandes izuzetno ceni Asplikuetine sposobnosti da podjednako dobro igra kao bek i kao štoper i da može da igra i u formaciji 4-3-3 i 3-4-3 što on želi da "meša".

Kako Barsa sada uglavnom ima mlade defanzivce Desta (21), Erika Garsiju (20), Oskara Mingezu (22) i Arauha (22), Ćavi bi rado imao još jednog iskusnog igrača na raspolaganju.

Dodatno pozitivna stvar za Barsu je što Aspilikueti ugovor ističe juna 2022. godine, pa bi na leto mogao da dođe bez obeštećenja. Iako Čelsi želi da ga zadrži, poznata je i politika da igračima preko 30 godina često ne ispuni sve želje i uslove. Aspilikueta i Čelsi i dalje pregovaraju, ali i dalje nisu dogovorili produžetak saradnje.

To nije jedina današnja vest iz Barselone, jer je Rahim Sterling ponovo aktuelna tema. Ćavi je dao glas za njega, jer mu je preko potreban još jedan prodoran i krilni napadač, a Sterling je najrealnija opcija. Spekuliše se ponovo da bi ga Barsa dovela na pozajmicu, a potom otkupila na leto za 50 miliona evra.

Sportske.net

Komentari