(VIDEO) SARI I JUVENTUS U PROBLEMU, DIBALU TIFOZI DOČEKALI KAO HEROJA JER JE ODBIO JUNAJTED, kako ga sada prodati u PSŽ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SARI I JUVENTUS U PROBLEMU, DIBALU TIFOZI DOČEKALI KAO HEROJA JER JE ODBIO JUNAJTED, kako ga sada prodati u PSŽ!

Paula Dibalu, koji je stogao u Juventusov medicinski centar kako bi odradio preglede za novu sezonu, navijači “stare dame” su dočekali kako heroja!

Samo zahhvaljući obezbeđenju koje nije dozvolio da mu navijači priđu, Argentinac nije završio na njihovim rukama jer je odbio da potpiše za Junajted..

Ipak, Dibalu sada čeka teži posao, a to je razgovor sa trenerom Mauricijem Sarijem i upravom Juventusa koji nisu odustali od njegove prodaje. Kako tvrde italijanski mediji, novi klub u koji bi mogao biti poslat Dibala je PSŽ.

Parižani su, navodno, spremni da za sjajnog Argentinca ponude 80 miliona evra, bez igrača uključenih u transfer. Dibala je, navodno, spreman da prihvati ponudu Parižana, ali je problem Nejmar koga PSŽ nije uspo da proda Barseloni, a sada ne znaju šta da rade sa njim, jer Brazilac uporno odbija da igra za Tuhelovu ekipu.

S druge strane, Juventus bi dobio novac koji im je preko potreban da od Fiorentine otkupe Enrika Kjezu, koji im je od početka prelaznog roka prvi pik.

Teleks.info

Komentari