(VIDEO) SARI JE HTEO DA GA SE RATOSILJA, A SADA NEĆE SMETI DA GA OSTAVI NA KLUPI! Majstorija Iguaina, Juventus i Napoli odigrali meč za pamćenje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SARI JE HTEO DA GA SE RATOSILJA, A SADA NEĆE SMETI DA GA OSTAVI NA KLUPI! Majstorija Iguaina, Juventus i Napoli odigrali meč za pamćenje!

Gonzalo Iguain ovog leta se vratio u ekipu Juventusa nakon pozajmice u Čelziju.

Iako su ga pokušavali prodati u prelaznom roku, Argentinac je na kraju ostao u crno-belom dresu, a čak je i starter kod Mauricija Sarija na startu sezone.

Večeras je pokazao da nije zaboravio igrati fudbal i da ima još mnogo toga ponuditi.

Primio je loptu u šesnaestercu, driblingom prevario Kulibalija, a onda majstorski zatresao mrežu.

(VIDEO) SARI JE HTEO DA GA SE RATOSILJA, A SADA NEĆE SMETI DA GA OSTAVI NA KLUPI! Majstorija Iguaina za TV špice! Juventus u ludom meču dobio Napoli!

Fudbaleri Juventusa pobedili su Napoli 4:3, u drugom kolu Serije A. Na stadionu "stare dame" gledali smo fantastičan meč u kojem smo videli sjajan povratak Napolija, ali i potom "tragediju" Kalidua Kulibalija, koji je u nadoknadi vremena postigao autogol.

Juventus je odlično otvorio utakmicu i već posle dvadeset minuta na semaforu je bilo 2:0. Danilo je u 16. doveo u vođstvo klub iz Torina, dok je Iguain u 19. udvostručio prednost.

Na poluvreme se otišlo sa ovim "skorom".

Ubrzo u drugom periodu igre na semaforu je bilo 3:0. Kristijano Ronaldo se prvi put u sezoni upisao u listu strelaca. Asistirao mu je Daglas Kosta, a Portugalac je savladao Mereta.

Činilo se da će "stara dama" upisati novu ubedljivu pobedu, ali pitali su se nešto i gosti iz Napulja. Za samo petnaest minuta na semaforu je bilo 3:3!

Na kraju presudio je autogol Kulibalija za veliko slavlje “stare dame”.

Teleks.info


Komentari