VIOLA PRAVI PAKLEN NAPAD – RIBERI, BALOTELI, KJEZA, SUSA! Ako klub sa Artemio Frankija uspe, Fiorentina će imati super tim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VIOLA PRAVI PAKLEN NAPAD – RIBERI, BALOTELI, KJEZA, SUSA! Ako klub sa Artemio Frankija uspe, Fiorentina će imati super tim!

Bivši igrač Bajerna Frank Riberi odbio je da karijeru nastavo u Saudijskoj Aeabiji, ali I ponude iz Holandije, pre svih od PSV, i moskovske Lokomotive, a razlog je – Fiorentina!

Italijanski ekspert Đanluka Di Marzio, ali i Skj Sport, za koji radi, donose informaciju kako bi 36-godišnji Francuz karijeru mogao nastaviti u Firenci.

Činjenica što je slobodan igrač savršeno odgovara klubu s Artemija Frankija, čiji novi vlasnik Roko Komisio želi da pojača ekipu za sledeću sezonu, ali I da uveri prvi zvezdu tima Frederika Kjezu da mu je bolje da ostane u Firenci I sačeka neku drugu priliku za transfer u Juventus.

Da sve bude još interesantnije, “viola” je ozbiljno zagrizla I za Marija Balotelija i Susa Fernandeza iz Milana.

Super Mario je trenutno bez kluba nakon kratke avanture u Marseju, a bilo je priče da će u brazilski Flamengo, Ipak, to izgleda nije realna opcija, pa je Fiorentina naglo iskočila u prvi plan kad je reč o Baloteliju.

Pored toga, trener Fiorentine Vićenco Montela opčajnički želi i Susa iz Milana. Španac je trenutno ni na nebu ni na zemlji u klubu sa San Sira, koji jednog dana računa na njega pa njegovi čelnici poručuju kako je nedodirljiv, a već drugog dana se razmatraju opcije oko njegove moguće prodaje.

Ipak, kad je reč o ovom fudbaleru za njegove usluge su zainteresovani i Atletiko Madrid, a pominje se i Roma.

Njegova cena je 40 miliona evraa, a Di Marzio veruje da bi ga Fiorentina mogla dobiti za 32, plus eventualni bonusi.

Milan bi, s druge strane, dobio preko potrebni novac da kupi Anđela Koreru iz Atletiko Madrida. Rezervna opcija za Milan je fudbaler Dinama Dani Olmo.

Teleks.info

Komentari