VIOLA PRAVI TANDEM, VLAHOVIĆ – KUTINJO! NIJE ŠALA, gazda Viole je najpre zacementirao Srbina do 2025, sada mu je meta Brazilac!

    foto: Printskrin/Fotoiluistracija
    Podeli
  • VIOLA PRAVI TANDEM, VLAHOVIĆ – KUTINJO! NIJE ŠALA, gazda Viole je najpre zacementirao Srbina do 2025, sada mu je meta Brazilac!

Mada je nedavno trener Barsleone Kike Setijen rekao da računa na Filipea Kutinja, Katalonci će se verovatno ipak rastati sa Brazilcem u narednom prelaznom roku. Kutinjo je pre dve sezone stigao na ''Nou Kamp'' iz Liverpula za 160 miliona evra, ali nije bio ni blizu nivoa onoga što je prikazivao u Liverpulu.

Ovu sezonu je počeo na pozajmici u Bajernu, Bavarci mogu da ga otkupe, ali to neće učiniti, dok Barselona ne želi da ga vraća u tim. Brazilac bi se rado vratio u Premijer ligu, a pojavila se i spekulacija o njegovom odlasku u Seriju A.

Bogati vlasnik Fjorentine Roko Komiso navodno je odlučan da Kutinja dovede u Firencu ne bi li mu Brazilac pomogao da izbori jednu od pozicija koje vode u Ligu šampiona. Komiso želi da stvori moćan tim kako bi izazvao Juventus, a Kutinjo bi trebalo da bude prvi korak u tom pravcu, ali to neće biti lako učiniti jer Brazilca žele brojni drugi klubovi, a Barselona ga neće prodati za manje od 90 miliona evra.

SD/Teleks.info

Komentari