ZIDANE, ZNAŠ LI ŠTA ČINIŠ?! Francuz iz Reala tera Vaskeza, Iska, Asensia i Bejla! POKER ASOVA KOJI BI POŽELEO SVAKO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZIDANE, ZNAŠ LI ŠTA ČINIŠ?! Francuz iz Reala tera Vaskeza, Iska, Asensia i Bejla! POKER ASOVA KOJI BI POŽELEO SVAKO!

Real Madrid je za narednu sezonu osigurao četiri pojačanja koje je ukupno platito 255 miliona eura! Eden Azar stigao je za 100, Luka Jović za 60, Eder Militao za 50 te Rodrygo za 45 miliona evra… Zidan želi u ekipi Pogbu, Mendya, Ndombelea, Eriksena) …

Da bi nastavili sa rekonstrukcijim tima i pravljenjem novih “galaktikosa” kraljevski klub iz Madrida odlučio je da proda nekoliko svojih velikih zvezda.

Prema pisanju španskog novinara Manua Karenoa, iz Reala odlaze Lukas Vazkez, Isko, Geret Bejl i Marko Asensio. Od prodaje ove četvorice Real planira da prikupi značajan novac za nove trabsfere.

Idemo redom!

Vaskez je fudbaler koji je sve što se od njega tražilo odigrao bez greške, a često je ulaskom s klupe menjao tok utakmice. Statistika kaže da je Vaskez proteklih sezona bio „najkreativniji“ igrač Reala. On je, naime, za nešto manje od 7.000 minuta na terenu imao 40 asistencija. Osim toga, kad god je dobio šansu da odigra svoh 90 minuta, Vaskez je to vraćao sa 11 kilometara pretrčanih

Kad je reč o Vaskezu pitanje je i koliko su drugi klubovi spremni platiti za njega i da li će ponuda zadovoljiti apetite Reala. Zato ne bi bilo iznaneđenje da Vaskez I ostabe u Realu.

Možda najveće iznenađenje kad je reć o fudbalerima koje Madriđani žele da prodaju je Isko. Za njega nema zime kad je reč o tome da li ga žele drugi veliki klubovi u Evropi. Spekuliše se da bi mogao u Juventus, ali to baš nije realno jer je tamo na njegovoj poziciji neprikosnoven Ronaldo.

Garet Bejle je svakako jedna od najvećih zvezda u Realu, ali Zidan želi po svaku cenu da ga se reši. Problem je i što Bejl ne želi da ide. Štaviše, poručio je da će pre igrati golf nego napustiti Real koji mu mora isplatiti najmanje 35 miliona evra.

S druge strane, interesenata za njega nikada ne manjka, a poslednje informacije govore da bi Velšanin mogao da se vrati u Britaniju, najverovatnije u Mančister Junajted, ali ima i drugih klubova zainteresovanih za njega.

Najveće iznenađenje je, međutim stavljanje Marka Asensia na transfer listu. Asensio je dete Reala, I predviđen je bio za novu desetku.

Fudbalski stručnjaci smatraju da je samo pitanje vremena kada će Asensio eksplodirati i postati jedan od najboljih fudbalera ne samo Reala, već i u Evropi.

Kao i u sčučaju Vaskeza i za Asensia ima mnogo klubova koji bi da ga vide u svojim redovima. Najbliži pozpisu sjajnog Šđpanca je milanski Inter.

Mediji/Sport.ba

Komentari