GDE GOD SE IGRALO, CILJ JE ISTI - ZVEZDA MORA U LIGU EVROPE! Degenek nema dilemu, Stanković poručuje da njegovi MOMCI ZNAJU ŠTA IM JE ČINITI!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • GDE GOD SE IGRALO, CILJ JE ISTI - ZVEZDA MORA U LIGU EVROPE! Degenek nema dilemu, Stanković poručuje da njegovi MOMCI ZNAJU ŠTA IM JE ČINITI!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da očekuje težak meč protiv Ararata u Nikoziji, ali da će ekipa učniti sve da izbori četvrti uzastopni plasman u grupnu fazu evropskog takničenja.

"Svesni smo da nam pobeda donosi još jedno učešće u evropskim takmičenjima, četvrto u nizu. Bio bi to veliki uspeh za nas, stručni štab, navijače i klub. Daćemo sve od sebe da ostvarimo naš cilj i da se srećni vratimo sa Kipra", rekao je Degenek.

Reprezentativac Australije istakao je da nije bitno gde se igra utakmica jer je cilj isti.

"Poznat nam je ovaj teren. Oni su domaćini na papiru, ali će meč biti održan na Kipru. Gde god da se igra, nama je svejedno, jer znamo koji je naš cilj. Igrali smo sa Omonijom ovde, bilo bi bolje da smo pobedili, ali šta je tu je. Imamo priliku za popravni", poručio je Degenek.

Utakmica između Ararata i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu "GSP" u Nikoziji.

STANKOVIĆ: TEMELJNO SMO ANALIZIRALI PROTIVNIKA

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da ekipa ide na Kipar da savlada Ararat i izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju."

"Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo - da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Stanković.

Zvezdin trener ističe da veruje u svoj tim.

"Temeljno smo analizirali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izađe na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera biće veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi", istakao je Stanković.

Komentari