DEKI PRELOMIO, OVO JE ZVEZDIN TIM ZA ARARAT: PROMENE U ODBRANI, VEZNOM REDU I NAPADU! Sve sem pobede je katastrofa!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI PRELOMIO, OVO JE ZVEZDIN TIM ZA ARARAT: PROMENE U ODBRANI, VEZNOM REDU I NAPADU! Sve sem pobede je katastrofa!

Žrtva se vratila na mesto zločina. Crvena zvezda će drugi put u 14 dana utakmicu sezone igrati na "GSP stadionu" u Nikoziji. Rival je Ararat Jermenija koja je do plej-ofa za Ligu Evrope kao i crveno-beli stigla kaznenim putem, pošto ih je Omonija izbacila iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iako je prvak Jermenije na papiru barem za klasu slabiji tim od šampiona Srbije, opreznost je majka mudrosti. Zna to dobro i trener Zvezde Dejan Stanković, koji ipak, barem prema formaciji, neće mnogo kalkulisati na jugu Evrope.

Crveno-bele će u duel sa Jermenima povesti lider tima Milan Borjan, defanzivnu četvorku činiće Milan Gajić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Rodsić, s tim što bi u poslednjem trenutku Marko Gobeljić mogao da dobije prednost na desnom boku umesto Gajića.

Izostanak suspendovanog Sekua Sanoga pokušaće da nadoknadi Njegoš Petrović, ispred kojeg će biti tandem od kojeg se očekuje da prelomi utakmicu Gelor Kanga - Mirko Ivanić.

Konačno, krilne pozcije su rezervisane za El Fardua Bena i Aleksandra Kataija, dok će napad predvoditi Dijego Falćineli, za razliku od meča od pre dve sedmice na istom mestu, kada je u špicu bio Aleksa Vukanović.

Meč u Nikoziji počinje u četvrtak u 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

SD


Komentari