MILAN SA IBROM, MANDŽUKOM I REBIĆEM NA ZVEZDU! Rosoneri se plaše crveno-belih, u najajčem sastavu istrčaće na Marakanu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILAN SA IBROM, MANDŽUKOM I REBIĆEM NA ZVEZDU! Rosoneri se plaše crveno-belih, u najajčem sastavu istrčaće na Marakanu!

Uzdrmani Milan dolazi u četvrtak na megdan Crvenoj zvezdi, najavljivano je kroz medije da će "roso-neri" igrati u izmenjenom sastavu prvi duel šesnaestine finala Lige šampiona, kako bi odmorni dočekali duel sa Interom ovog vikenda.

To se ipak neće dogoditi. Vanredni sastanak održan je na stadionu "San Siro", ne žele čelnici kluba, a ni igrači da im se ponovi Specija, te pripreme za duel na "Marakani" znatno ozbiljnije teku nego što se u prvi mah najavljivalo.

Stefano Pioli imaće na raspolaganju Antea Rebića, dok bi po prvi put trebalo u startnoj postavi da se nađe Mario Mandžukić. Za sada je jedino upitno hoće li se naći mesta u početnih 11 i za Zlatana Ibrahimovića koji će po svemu sudeći doći u Beograd.

Sandro Tonali javnosti je predstavljen kao novi Andrea Pirlo, a taj epitet još nije opravdao. Duel protiv Crvene zvezde biće prilika da bivši fudbaler Breše može da opravda poverenje uprave i navijača.

Odavno se govori da milanski klub kao prioritet vidi derbi "Dela Madonina" koji može mnogo toga da reši kada je šampionska trka u Milanu u pitanju. Uveravaju nas danas, nakon sastanka u klubu, da je primarni fokus ipak utakmica sa Crvenom zvezdom.

Ono što je jasno jeste da dolazi najači tim koji Pioli ima na raspolaganju, a hoće li se za njega na terenu i opredeliti trener Milana, videćemo za tri dana.

Mediji bliski klubu navode da je sa treninzima počeo i bek David Kalabrija koji je odstustvovao zbog povrede, videćemo hoće li biti spreman za Beograd ili će čekati revanš.

Novosti.rs

Komentari