ZVEZDO, OTRTESI IH! MILAN NA MARAKANI BEZ IBRE, DONARUME, REBIĆA, Rosoneri misle da će lako sa crveno-belima, HAJDE DA IH NAUČIMO PAMETI!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDO, OTRTESI IH! MILAN NA MARAKANI BEZ IBRE, DONARUME, REBIĆA, Rosoneri misle da će lako sa crveno-belima, HAJDE DA IH NAUČIMO PAMETI!

Beogradsku Crvenu zvezdu narednog četvrtka čeka prva utakmice druge runde Lige Evrope kada će u Beogradu gostovati Milan. Lider Serije A nalazi se u odličnoj formi koju žele da nastave, dok je evropsko takmičenja ipak u drugom planu, sudeći po italijanskim medijima. Informacije koje su danas stigle iz Milana mogu samo da olakšaju posao srpskom šampionu.

Naime, Sportmediaset prenosi da je Stefano Pioli odlučio da odmori nekoliko ponajboljih igrača "rosonera" pred beogradski duel uključujući Zlatana Ibrahimovića, Tea Ernandeza, Điđija Donarumu, a možda i Rebića, Benasera i Salemakersa.

Milan će pred put u Beograd odigrati meč Serije A sa Specijom gde će pomenuti igrači nastupiti, pa bi posle odmora od obaveza u Ligi Evrope trebalo da budu spremni za veliki derbi sa Interom tri dana posle Crvene zvezde.

Pioli će odluku odmaranju istaknutih pojedinaca u revanšu sa "crveno-belima" u Milanu doneti nakon prvog meča.

SD

Komentari