(VIDEO) MILAN U ŠOKU! DEKI IZVEO KORNER, PAVKOV GLAVOM ZAKUCAO LOPTU U MREŽU ZA PROLAZ ZVEZDE! Na Marakani odigrali sporni korner, tek sada se vidi šta je sudija uradio!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) MILAN U ŠOKU! DEKI IZVEO KORNER, PAVKOV GLAVOM ZAKUCAO LOPTU U MREŽU ZA PROLAZ ZVEZDE! Na Marakani odigrali sporni korner, tek sada se vidi šta je sudija uradio!

Navijači Crvene zvezde nikada neće zaboraviti sudiji meča protiv Milana, Hezusu Hilu Manzani, što u trećem minutu sudijske nadoknade nije dozvolio Stankovićevim izabranicima da izvedu korner, posle kojeg bi možda stigli i do pobede.

Ovaj detalj bacio je mrlju na utakmicu u Milanu, a Delije su i pored eliminacije priredili sjajan doček svojim ljubimcima.

U inat dušmanima, pred više stotina navijača, Stanković i njegovi puleni odlučili su da pokažu svojim pristalicama šta bi se desilo da je sudija dozvolio da se izvede udarac iz ugla.

Naime, šef struke crveno-belih je pred svim fanovima izveo korner, posle kojeg je Milan Pavkov udarcem glavom zatresao mrežu i izazvao ludilo.

Svi prvotimci srpskog šampiona su skočili na junaka pobede nad Liverpulom, koji je i odbrani Rosonera ostao u ružnom sećanju. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Komentari