MURINJO, ŠTA BI OVO! POSEBNI POPIO ŠEST KOMADA, ROMU RASTURIO NEJAKI BODO! Šamarčina od koje bride obrazi...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO, ŠTA BI OVO! POSEBNI POPIO ŠEST KOMADA, ROMU RASTURIO NEJAKI BODO! Šamarčina od koje bride obrazi...

Roma je primila šest golova i izgubila u Norveškoj, a Erik Bothajm je upisao tri gola i tri asistencije. U sportu se iznenađenja događaju i to nije ništa novo. Viđali smo momente u kojima autsajderi dobijaju favorite.

Međutim, postoji velika razlika između iznenađenja i utakmice u kojoj jedan tim doživi jednu od najvećih bruka u istoriji. Upravo to se dogodilo Romi.

Ekipa koju predvodi Žoze Murinjo je u Norveškoj ponižena od Bodo/Glimta - 6:1 (2:1). Gosti nisu znali šta ih je snašlo na stadionu "Aspmira". Ujedno se to prvi put dogodilo "Specijalnom" u svom 1008. meču u karijeri.

Dobro će portugalski stručnjak upamtiti mladog napadača Erika Bothajma koji je tri puta matirao Ruija Patrisija i upisao tri asistencije.

Prvi pogodak je postigao već u osmom minutu, da bi u 20. asistirao Patriku Bergu. U 28. je Karlos Perez smanjio zaostatak i izgledalo je da bi to mogla da bude najava preokreta.

Dogodilo se upravo suprotno. Bothajmje nastavio simultanku. U 52. minutu je postigao novi gol, pa je za sedam minuta upisao dve asistencije. Prvo Oli Solbakenu, pa Amahlu Pelegrinu. A, onda je u 80. minutu postigao i svoj treći gol i stavio tačku

Komentari