SAVO ODREDIO TIM ZA KONAH! Stojković na golu, Sadik i Ivanović u špicu, a iza njih Suma i Tošić! PARTIZANE, VELŠANI NISU TVOJA KATEGORIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO ODREDIO TIM ZA KONAH! Stojković na golu, Sadik i Ivanović u špicu, a iza njih Suma i Tošić! PARTIZANE, VELŠANI NISU TVOJA KATEGORIJA!

Partizan večeras od 21 čas igra protiv Konah Kije, a grobari sa nestrpljenjem očekuju sastav crno-belih u meču sa Velšanima!

Kako saznajemo, Savo Milošević neće eksperimentisati, pa će na travnjak istrčati verovatno ista ekipa kao protiv Inđije.

Podsetimo, tada je Partizan igrao u sastavu: Stojković - N.R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić (Stevanović od 96.), Suma (od 84. Smiljanić), Ivanović - Sadik (od 72. Ožegović).

Ni ovog puta neće biti previše promena. Brežančić nije dovoljno spreman, pa će Urošević biti od prvog minuta na terenu, a očekuje se da će u prvih jedanaest biti I Pavlović i Ostojić! Desna strana je zakucana za Miletića, a ispred odbrambene linije dejstvovaće

Zdjelar i Šćekić. Dilema je da li će napad predvoditi Sadik, pomagaće mu Ivanović, dok će iza njega biti Suma i Tošić, koji će biti zaduženi za kreaciju.

Dakle, tim crno-belih će po svoj prilici izgledati ovako: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma, Ivanović,Sadik.

Teleks.info

Komentari