SAVU PLAŠE PREKIDI, MORISON PRETI, NE PLAŠIMO SE PARTIZANA! Ajmo crno-beli, Velšani nisu tvoj nivo – RASTURITE IH!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVU PLAŠE PREKIDI, MORISON PRETI, NE PLAŠIMO SE PARTIZANA! Ajmo crno-beli, Velšani nisu tvoj nivo – RASTURITE IH!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uoči revanša 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv velške ekipe Konahs Ki Nomadsa, rekao je da očekuje utakmicu u kojoj će lopta više da bude u igri jer prekidi odgovaraju rivalu.

Partizan je u prvom meču pobedio 1:0, a meč je obeležio veliki broj faulova i prekida.

"Radili smo analizu prvog meča, mi smo napravili 13 faulova, oni 27. To možda govori da smo bili premalo agresivni ili su oni bili previše. U svakom slučaju, pokušaćemo sutra da smanjimo broj prekida jer to njima odgovara i da lopta što više bude u igri", rekao je Milošević na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da ekipa mora da popravi nivo realizacije.

"U prethodne dve utakmice mi smo relativno lako dolazili do gola protivnika, a realizacija je stvar rada, rutine, koncentracije. Meni je bitno da ulazimo u šanse, a siguran sam da će realizacija biti popravljena. U ove dve utakmice do sada (Inđija i Kohahs Ki) protivnici su šutnuli na naš gol dva i po puta, dok smo mi imali 47 udaraca", istakao je MIlošević.

Kada je u pitanju sastav tima Milošević je rekao da nema dileme, što znači da će verovatno igrati isti tim kao i u Velsu.

Prvotimac crno-belih Saša Zdjelar rekao je da prvi meč nije bio lak.

"Utakmica tamo je bila teška zbog načina na koji oni igraju. Znamo kako da igramo, mi smo Partizan i imamo plan za sutrašnju utakmicu", poručio je Zđelar.

S druge strane, trener Konas Kija Endi Morison izjavio je da se njegova ekipa ne plaši pred duel sa Partizanom u Beogradu.

"Radujemo se predstojećoj utakmici sa Partizanom, igraćemo protiv velikog kluba. Ne plašimo se. Ovo će biti veliko iskustvo za nas i izazov da vidimo gde smo protiv kluba takvog kalibra. Ne osećamo pritisak. Pokazali smo Partizanu na našem terenu da nismo mačji kašalj. Ako izgubimo, to će biti jer je Partizan bolji, a ne zbog toga što je imao veću želju od nas", rekao je Morison na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaler velškog kluba Kalum Moris kazao je da očekuje tešku utakmicu.

"Pružićemo maksimum i nadamo se najboljem. Uvek dajemo sve od sebe, bez obzira na veličinu kluba protiv kog igramo. Mi smo ekipa koja se uvek bori i daje sve od sebe", kazao je Moris.

Utakmica između Partizana i Konahs Kija igra se u danas od 21 sat u Humskoj.

Mediji/Teleks.info

Komentari