TURCI OBEĆALI PARTIZANU ČETIRI GOLA! NEMANJA MILETIĆ: Videćemo ih na terenu, BOLJA SMO EKIPA, IGRA I OSTOJIĆ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TURCI OBEĆALI PARTIZANU ČETIRI GOLA! NEMANJA MILETIĆ: Videćemo ih na terenu, BOLJA SMO EKIPA, IGRA I OSTOJIĆ!


Fudbaleri Partizana u Tursku putuju sa 3:1 iz Beograda i u slučaju da zadrže veliku prednost u narednoj fazi čeka ga skoro sigurno norveški Molde.

"Očekujem da prođemo. Sad u autobusu smo čitali da su izjavili da će nam dati nam daju četiri gola, ali videćemo sve na terenu. Ne znam šta bi moglo da bude presudno, ali da će oni morati da krenu napred jer su u zaostatku", rekao je Miletić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pre puta u Tursku.

Kao bitan detalj naveo je početnih 20 minuta meča u Malatiji.

"Daćemo sve od sebe, videli smo da možemo da igramo sa njima. U prvoj utakmici pokazali smo da smo bolja ekipa, to moramo i da pokažemo i tamo da bismo prošli u plej-of", zaključio je Miletić.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pre revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, rekao je da će dosta toga zavisiti od njegovog tima, ali da ne sme da olako shvati utakmicu.

"Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Ostojić, blizu je, trebalo bi da igra... To je prva briga koju treba da prebrinemo. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe, neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas", rekao je Milošević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Milošević je istakao da od rivala očekuje drugačiju igru od one iz Beograda.

"Dosta ofanzivniju od onog što su prikazali u Beogradu. Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat da mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da idu grlom u jagode, ali sigurno ofanzivniju nego u Beogradu".

Milošević je rekao i da se nada da će Takuma Asano biti spreman za više od 45 minuta, a prokomentarisao je i prolazak Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona.

"Mislim da bi Zvezda završla pre meč da. Isključenje je poremetilo igru, ali evidentno je da je Zvezda bolja ekipa, posle penal ruleta. Dobro je za srpksi fudbal što je Zvezda prošla", rekao je Milošević i dodao da ekipa nije specijalno vežbala penale, ali da veliki broj igrača to radi redovno

Na put u Anadoliju, gde Partizan ide sa pobedom 3:1 iz prvog meča, poveo je 21 igrača među kojima nije Đorđe Ivanović, ali jeste oporavljeni štoper Bojan Ostojić nakon što je zbog povrede propustio gostovanje Napretku (1:1) prethodnog vikenda.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Utakmica između Malatije i Partizana igra se sutra od 19 sati.

Teleks.info/Tanjug

Komentari