SAVU NE ZANIMA REMI U ASTANI, MILETIĆ PORUČUJE DA SU CRNO-BELI SKLOPILI KOCKICE, Tošić upozorava da je Astana ozbiljan tim!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SAVU NE ZANIMA REMI U ASTANI, MILETIĆ PORUČUJE DA SU CRNO-BELI SKLOPILI KOCKICE, Tošić upozorava da je Astana ozbiljan tim!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević kaže da ne bi pristao na remi u gostima protiv Astane u 2. kolu Lige Evrope. Utakmica L grupe Lige Evrope igra se u četvrtak od 16.50. Direktan prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1.

On je dodao da na raspolaganju ima sve igrače i da mu je to najbitnije u ovom trenutku.

"Upoznali ekipu sa svime što nas čeka, nadam se da je svima jasno šta moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Čeka nas težak protivnik, posebno na svom terenu i biće potrebno koncentracije, trke i prave igre za dobar rezultat", naveo je on.

Prema njegovim rečima želi da Partizan pruži istu igru kao u prethodnom periodu.

"Imamo 24 sata da se prilagodimo na vremensku zonu, bitan je segment i da što pre se naviknemo na satnicu. Može to da se reši većom koncentracijom i voljom. Pokušaćemo da igramo našu igru, ali uz određeno prilagođavanje jer ne zavisi sve od nas", zaključio je on.

Zoran Tošić smatra da sve četiri ekipe iz grupe, u kojoj su još AZ Alkmar i Mančester junajted, imaju podjednake šanse.

"Posle žreba je bilo jasno da je Junated glavni favorit, ali na osnovu meča sa Astanom vidim da igra u izmenjenom sastavu. Veću pažnju posvećuju Premijer ligi i zato mislim da su šanse ravne za sve. Astana je ozbiljan protivnik, beleži zapažene rezultate na svom terenu. U naletu smo, dobroj formi i optimisti smo", istakao je iskusni fudbaler.

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić je rekao da je fudbalerima "crno-belih" poraslo samopouzdanje posle nedavnih dobrih rezultata.

"Igramo dobro, poboljšali smo neke stvari, poraslo nam je samopouzdanje. Prethodnih godina je 12, 13 igrača moralo da iznese celu sezonu, sada svi igraju", rekao je Miletić.

On je dodao da ekipa gleda prvenstveno na sebe, otkad je na trenersku klupu seo Savo Milošević.

"Kockice su sklopljene, nije bitno ko igra. Astana možda nije atraktivan protivnik, ali dugo igra Evropu. Neće biti lako, ali nema opravdanja", istakao je Miletić.

Mediji/Teleks.info

Komentari