DINAMO, CRVENA ZVEZDA, LIVERPUL, REAL! Ko bi imao nešto protiv ovakve grupe u Ligi šampiona - DRŽIMO PALČEVE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DINAMO, CRVENA ZVEZDA, LIVERPUL, REAL! Ko bi imao nešto protiv ovakve grupe u Ligi šampiona - DRŽIMO PALČEVE!

Mediji u regionu se uveliko bave mogućom grupom Lige Šampiona, naravno ako se u glavni žreb plasiraju Zvezda i Dinamo!

Podsetimo, crveno-beli su posle penala eliminisali Kopenhagen, dok su Zagrepčani rasturili Ferencvaroš u sred Mađarske sa čak 5:1.

Ako i Zvezda i Dinamo uspeju da se domognu grupne faze Lige Šampiona, a to im neće biti nimalo lako jer ih čekaju Jang Bojs i Rozenborg, i jedan i drugi klub bi mogli da se nađu u istoj grupi u LŠ.

Dinamo se zahvaljujući nekim ranijim uspesima, ali i ispadanju niza favorita u trećem pretkolu ove sezone, poput Porta i Seltika, iz četvrte jakosne grupe popeo u treću, u kojoj nije bio od 1999. godine.

S druge strane, crveno-beli su četvrtom šeširu pa je dvomeč nekadašnjih članova velike četvorke jugoslovenskog fudbala i više nego izvestan. Štaviše!

Ako bi se poigrali žrebom grupa ovako bi mogla da izgleda jedna od grupa Lige šampiona: Liverpul, Real, Dinamo i Crvena zvezda.

Ko bi protiv ovako nečeg mogao da ima šta protiv, a okršaj Zvezde i Dinama vratio bi nas bar te večeri u neka mnogo lepša vremena, kad se na ovim prostorima igrao vrhunski fudbal i kad su "naši klubovi" drmali Evropom!

Osim toga, ili Zvezda ili Dinamo bi po igrali u Evropi posle zimske pauze!

Malo li je!!!

Teleks.info


Komentari