(VIDEO) TADIĆ JE IGRAČ ZE VELIKE MEČEVE: Ten Hag ubeđen da uz srpskog majstora može da izbaci Totenhem!

Imali smo ranije mlad tim kojem je nedostajalo iskustvo.Zato su dovedeni Tadić i Blind, rekao je Ten Hag.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) TADIĆ JE IGRAČ ZE VELIKE MEČEVE: Ten Hag ubeđen da uz srpskog majstora može da izbaci Totenhem!

Trener Ajaksa Erik ten Hag ubeđen je da njegov tim ima šanse da se plasira u finale Lige šampiona.

Klub iz Amsterdama gostuje ekipi Totenhema u prvom duelu polufinala elitnog takmičenja, a Ten Hag je našao za shodno da odgovori na žalbe iz redove Totenhema o broju dana za pripremu.

Naime, trener "pevaca" Maurisio Poketino je rekao kako nije fer to što je Ajaks imao veći broj dana da se pripremi za utakmicu, pošto je FS Holandije otkazao čitavo kolo, ali Ten Hag mislim drugačije.

"Pa dobro, mi dobijamo deset miliona evra što se takmičimo u Erdiviziji, a oni daleko više što su u Premijer ligi. Nije li to nefer prema nama? Uvek postoje različite okolnosti. Morate da se nosite sa time i to je ono što mi radimo", izjavio je trener "kopljanika".

Trener Ajaksa je još jednom istakao da je njegov tim spoj mladosti i iskustva i pohvalio je reprezentativca Srbije Dušana Tadića, kao i beka Dejlija Blinda. Oba igrača su proplog leta stigli iz Premijer lige, Tadić iz Sautemptona, a Blind iz Mančester junajteda.

"Imali smo ranije mlad tim kojem je nedostajalo iskustvo. Bilo je to svesno dovođenje Tadića i Blinda, posebno ako imate na umu njihovo znanje i iskustvo", rekao je Ten Hag.

On je rekao i da ima veliko poverenje u svoje igrače.

"Nisam sujeveran. Verujem u svoj tim, one koji su na terenu i plan koji zajedno sprovodimo. Naravno, oni mogu doneti individuelne odluke ako nešto krene da se dešava u igri. Postigli smo nešto veliko, ali želimo i više. Ne spavamo na lovorikama. Tim je dobar, fizički spreman, svež. Uveren sam da možemo da odigramo na najboljem nivou", zaključio je trener kluba iz Amsterdama.


Komentari