ZVEZDO, OVO NE SMEŠ DA ISPUSTIŠ! Crveno-beli dobili protivnike u drugom kolu LŠ, UEFA KAO DA JE BIRALA ZA SRPSKOG ŠAMPIONA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDO, OVO NE SMEŠ DA ISPUSTIŠ! Crveno-beli dobili protivnike u drugom kolu LŠ, UEFA KAO DA JE BIRALA ZA SRPSKOG ŠAMPIONA!

UEFA je večeras prepolovila moguće rivale Crvene zvezde u drugom kolu kvlafikacija za Ligu šampiona, evo ko bi mogao na megdan srpskom šampionu.

Crvena zvezda će u prvom kolu kvalifikacija za LŠ igrati protiv Sudove što ne bi trrebalo da bude pretežak zadatak za četu Vladana Milojevića. Crveno-beli su, međutim, i u drugom kolu izbegli potencijalne mine poput Makabija iz Tel Aviva i Rozenborga.

Zvezdini potencijalni rivali su bolji iz duela moldavskog Šerifa i gruzijskog Saburtala, finskog HJK-a i HB Toršavna sa Farskih ostrva, Nome Kaju iz Estonije ili Škendiju iz Makedonije… Mogući rivali su I Slovan iz Bratislave, Sutjeska iz Crne Gore i Aratrat iz Jermenije ili AIK iz Švedske.

Idelan protivnik bi bio bolji iz duela HJK Helsinki i HB Toršavn. Žreb za drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona na programu je sutra u podne.


Komentari