AZURI RASTOČILI GRKE, TURCI RAZBILI FRANCUZE: Krstajiću, mogao bi da nešto naučiš iz pobede Turaka protiv svetskih prvaka!

    Podeli
  • AZURI RASTOČILI GRKE, TURCI RAZBILI FRANCUZE: Krstajiću, mogao bi da nešto naučiš iz pobede Turaka protiv svetskih prvaka!

Selekcija Italije savladala je u Atini reprezentaciju Grčke sa 3:0, u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine. Turska u Konji sa 2:0 savladala svetske šapione Francuze. Sigurne pobede Nemačke i Belgije.

Italija je na stadionu "Spiros Luis" u Atini ubedljivo savladala Grčku sa 3:0, a svi tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu.

"Azuri" su golove postizali od 23. do 33. minuta, a strelci su bili Barela, Insinje i Bonuči.

Italijani su zabeležili treći trijumf u tri utakmice i prvi su na tabeli Grupe J sa devet osvojenih bodova, ispred Finske koja ima šest. Grčka i BiH imaju po četiri osvojena boda.

Turska je na stadionu u Konji savladala svetskog šampiona Francusku sa 2:0 i napravili najveće iznenađenje u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Ajhan u 30. i Under u 40. minutu bili us strelci za Tursku, koja je prva na tabeli Grupe H sa maksimalnih devet bodova. Francuska i Island osvojili su po šest.

Nemačka je lako savladala Belorusiju u Borisovu, golovima Sanea i Rojsa, dok je Belgija sa 3:0 bila bolja od Kazahstana na stadionu "Princ Boduen" u Briselu.

Škotska je sa 2:1 pobedila selekciju Kipra.

RTS

Komentari