BRAZIL SE PLAŠI ORLOVA! MOĆNI SU, IMAJU BRUTALNE IGRAČE, NIJE TO ONAJ TIM IZ RUSIJE! Karioke respektuju i Švajcarce i Kamerun!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • BRAZIL SE PLAŠI ORLOVA! MOĆNI SU, IMAJU BRUTALNE IGRAČE, NIJE TO ONAJ TIM IZ RUSIJE! Karioke respektuju i Švajcarce i Kamerun!

Fudbalska reprezentacija Srbije je saznala svoje protivnike u grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru koje će se održati u novembru i decembru tekuće godine. To su Brazil, Švajcarska i Kamerun.

Jasno da je Brazil favorit u tom društvu, ali ni najmanje im neće biti lako. Njihov selektor Tite je poručio da njegovu ekipu ne očekuje lak posao.

- Pričamo o selekcijama koje su eliminisale Italiju i Portugaliju, Švajcarskoj i Srbiji. Tu je i Kamerun kao jedna od najboljih afričkih selekcija. Moramo da napredujemo, da se konsolidujemo i radimo naporno da bi im izašli na crtu kako valja. Svaki protivnik je težak na svoj način. Portugalija ima grupu sa Urugvajem, Južnom Korejom i Ganom - rekao je Tite.

Vrlo slično razmišljaju i novinari brazilskog portala "Globo". Oni smatraju da će njihova selekcija naići na veći otpor od Srbije u odnosu na Mundijal u Rusiji 2018. godine kada su "Karioke" pobedile rezultatom 2:0.

- Srbija obećava da će da namuči Brazilce. Imaju igrače koji su izvanredni u Evropi - pogotovo Vlahović iz Juventusa. Srbija je jedan od timova koji je porastao od prethodnog Svetskog prvenstva. Fizički su jaki, a sa kvalitetima Milinković-Savića, Tadića i naravno Vlahovića neće biti laka utakmice. Reprezentacija im je sastavljena od igrača iz najjačih liga na svetu - rekao je novinar, Karlos Eduardo Mansur.

SD

Komentari