DEKI NAŠO ZAMENU ZA RODIĆA, IGRAO JE ZA BRODARAC! NE NIJE KOKEZA, DELIJE OPUSTITE SE! Najveći problem crveno-belih je rešen?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DEKI NAŠO ZAMENU ZA RODIĆA, IGRAO JE ZA BRODARAC! NE NIJE KOKEZA, DELIJE OPUSTITE SE! Najveći problem crveno-belih je rešen?!

Najveći problem treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću, a i njegovom prethodniku Vladanu Milojeviću, zadavala je pozicija levog beka.

Klub sa Marakane imao je veliki broj igrača na raspolaganju, koji su u svakom trenutku mogli da "popune rupu", u slučaju da se neko od stantardnih prvotimaca povredi ili bude suspendovan zbog kartona. Na svim pozicijama, osim levoj strani, gde reprezentativac Srbije već dugo nema addekvatnu zamenu.

Zato su u Ljutice Bogdana već počeli da razmišljaju o prelaznom roku, koji je aktuelan, budući da se bliže decembarski dani i njegov početak. Na spisku potencijalnih pojačanja šampiona Superlige, nalazi se i levi bek Javora Marko Jevremović!

Beogradsko dete i nekadašnji član Brodarca polako krči put ka dobroj karijeri. Ove sezone je na 14 mečeva postigao jedan pogodak i čak šest puta asistirao, što ga svrstava među najbolje ocenjene igrače domaćeg prvenstva.

Sa Starog sajmišta otišao je put Obrenovca, zatim Požege, da bi u Ivanjicu stigao preko Lučana. Zanimljiv fudbalski put za momka koji ima 24 godine.

Podsetimo, Za Brodarac sa Novog Beograda sa uspehom je igrao (valjda još igra prim, aut) predsednik FSS Slaviša Kokeza.

On je značajno doprineo plasmanu tima u Srpsku ligu Beograd (treći rang takmičenja) u pobedi nad Napretkom iz Medoševca od 1:0 na svom stadionu na Savi kod Starog sajmišta.

Tada je svih 90 minuta za Brodarac proveo na terenu, iako je ušao u petu deceniju života. To mu nije predstavljalo problem da izdrži ceo meč.

Teleks.info/Mediji

Komentari