DEKI STANKOVIĆ ZAGRIZAO ZA NAPADAČA IZ ENGLESKE, TRAŽI I ZAMENU ZA BENA! Moreće da sačeka januar, ako joj Partizan ne pokvari posao!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI STANKOVIĆ ZAGRIZAO ZA NAPADAČA IZ ENGLESKE, TRAŽI I ZAMENU ZA BENA! Moreće da sačeka januar, ako joj Partizan ne pokvari posao!

Ako neki posao nije završen u “minut do dvanaest” to ne znači da posao neće da bude sklopljen. Možda je samo prolongiran do januara…

Kako god bilo, Crvena zvezda je pokušala da produži listu igrača za preostalih 16 utakmica do pauze, 15. decembra.

Na nekoliko strana se razgovaralo za dve pozicije. Trener Dejan Stanković je tražio zamenu za špica Dijega Falćinelija, pošto je Rimond Boaći ponovo povređen, a Milan Pavkov polako ulazi u takmičarski ritam. Kako saznaje MaxBet sport u jednom trenutku je bio aktuelan igrač koji je poslednjeg dana prelaznog roka bio i na meti Partizana – Filip Stuparević. Napadač Votforda je bonus igrač, u igri je bila pozajmica, finansijski se posao uklapao u budžet, ali na kraju nije došlo do dogovora.

Za dolazak u Ljutice Bogdna plairan je još jedan igrač. Kao zamena za El Fardu Bena pominjao se fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević. Sudbina napadača Komorskih ostrva još nije jasna i da li će da napusti klub. Ako do toga dođe, možda će Birmančević ponovo da bude meta u zimskom prelaznom roku.

Maxbetsport

Komentari