EVO ZAŠTO JE SAVO MILOŠEVIČ VELIK: Luka, kapa dole! TO ŠTO TI UMEŠ NE UČI SE ZA TRI ŽIVOTA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • EVO ZAŠTO JE SAVO MILOŠEVIČ VELIK: Luka, kapa dole! TO ŠTO TI UMEŠ NE UČI SE ZA TRI ŽIVOTA!

Trener Partizana Savo Milošević pročao je o Luki Joviću i njegovom najavljenom transferu u Real Madrid. Jović bi od leta trebalo da zaigra u Real Madridu, u ogromnom transferu iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Milošević smatra da je Jović napravio idealan izbor.

“Kao što sam znao da je idealan potez napravio kad je otišao iz Portugalije u Nemačku, tako i sad prelazi na viši nivo“ , jasan je Savo.

Zainteresovani su bili i minhenski Bajern i Barselona, ali je izgleda Real odneo pobedu, jer tako svi svetski mediji prenose.

“Moja želja je bila da pređe u Bajern, Real ili Barselonu. Verovatno su pomenuti klubovi i bili u opticaju. Ako se opredelio za Real – nije pogrešio. U sva tri kluba je slilčna situacija, otvara se pozicija špica za naredne godine. Vrhunski su Karim Benzema, Luis Suarez i Robert Levandovski, ali sva trojica imaju više od 30 godina, tako da je za Luku bila idealna pozicija. Real je verovatno najveći klub na svetu. Uopšte nije lako stići do njega, a kako Madriđani troše ogroman novac, kupujući samo ono što je najbolje, ući u takav klub znači si na neverovatnom nivou”, ističe Milošević.

Trener Partizana I nekad vrhunski napadač osvrnuo se i na gol koji je Jović dao Čelsiju u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope.

“ Kod ovog gola nije bitna razdaljina sa koje je pucao – na primer, davao sam golove sa veće udaljenosti – koliko umeće. Na onaj centaršut, sa poludistance, jer je Filip Kostić nabacio iz poluzone, sa 25 metara, jedina moguća solucija i ugao udarca je bio onaj Jovićev. I to je morala da bude vhunska tehnika šuta glavom, da je tako udari, a da golman ne stigne. To ne može da se nauči. Tri života da radite, vežbate, ne može da se nauči”, objasnio je Milošević.

Mediji/Hotsport

Komentari