EVROPSKI GIGANTI OKUPIRALI MARAKANU! SRPSKI DERBI CENTRALNI DOGAĐAJ U EVROPI, prisutni skauti Intera, Juventusa, Borusije, Benfike...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • EVROPSKI GIGANTI OKUPIRALI MARAKANU! SRPSKI DERBI CENTRALNI DOGAĐAJ U EVROPI, prisutni skauti Intera, Juventusa, Borusije, Benfike...

Igrači Zvezde i Partizana pod posebnom prismotrom. Naredni 164. Večiti derbi proteći će kao i prethodni na stadionu u Humskoj bez prisustva gledalaca, ali će loža stadiona "Rajko Mitić" biti i te kako ispunjena.

Skauti najjačih klubova sveta imaće priliku da budu među privilegovanima, koji će dobiti mesto da uživo sa Marakane gledaju meč.

Preciznije, pojedini evropski giganti već su "aplicirali" mesto na stadionu "Rajko Mitić", a među njima su Juventus i Inter iz Italije, Borusija Dortmund iz Nemačke, Lion iz Francuske i Benfika iz Portugalije. Uz njih je tu još skauta drugih evrpskih klubova čija imena nisu tako zvučna kao što su ova navedena.

Svi navedeni klubovi poznati su i po tome da često umeju da "nanjuše" talenat i da dobiju "zlatnu koku" koju kasnije mogu da prodaju za ogroman novac. Juventus je čak tražio dva mesta za svoje predstavnike, a prisustvovaće lično i šef skauting službe Stare dame iz Torina.

Nije poznato zbog kojih konkretno igrača dolaze, ali i Zvezda i Partizan u svojim ekipama imaju nekolicinu izuzetno talentovanih mladih igrača, koji bi lako mogli da zapadnu za oko skautima ovih velikana i da se nađu u njihovom tefteru.

Komentari