(FOTO) PARTIZAN ĆE CRĆI OD MUKE! MAJORKA IM UZELA DETE ZA MILION EVRA! Crno-beli ga se odrekli i poslali u Surdulicu, SADA ĆE DOBITI ŠIPAK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) PARTIZAN ĆE CRĆI OD MUKE! MAJORKA IM UZELA DETE ZA MILION EVRA! Crno-beli ga se odrekli i poslali u Surdulicu, SADA ĆE DOBITI ŠIPAK!

Napadač Igor Zlatanović će iz Radnika preći u špansku Majorku, a prema saznanjima ''Mozzart sporta'' Surduličani će zaraditi između 800.000 i 1.000.000 evra.

Zlatanović, Partizanovo dete koj inikad nije debitovao za prvi tim kluba iz Humsek, prošao je medicinske preglede danas i potpisao četvorogodišnji ugovor sa povratnikom u elitu.

Najveću pažnju je Zlatanović privukao prošle sezone kada je postigao 16 golova uz osam asistencije na 34 meča za Radnik, to mu je donelo i učešće u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji.

Momak iz Užica je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije dok je bio u omladinskom pogonu Partizana, a 2016. je prešao u Radnik, da bi ugovor produžio prošle godine posle sezone u kojoj je postigao 13 golova.


Komentari