FUDBALER REALA DOLAZI U PARTIZAN, Alberto Bueno novi špic crno-belih, od njega se očekuje da BUDE TAS NA VAGI U KORIST PARTIZANA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FUDBALER REALA DOLAZI U PARTIZAN, Alberto Bueno novi špic crno-belih, od njega se očekuje da BUDE TAS NA VAGI U KORIST PARTIZANA!

Dete Real Madrida, napadač Alberto Bueno, trenutno fudbaler Portoa mogao bi da predvodi napad Partizana sledeće sezone!

Crno-beli po svaku cenu žele da u ofanzivne linije tima dovedu proverene strance, koji bi trebalo da naprave kvalitetnu razliku i pomognu Partozanu da skine sa trona Crvenu Zvezdu.

Bueno prema proceni struke Partizana spada u taj krug fudbalera, jer je školovan i iskusan igrač, koji je nastupao u Španiji, Engleskoj i Portugaliji.

Crno-beli su napravili pun pogodak pre godinu dana kada su iz portugalske druge lige doveli Rikarda Gomeša, pa im je želja da takav uspeh ponove i ovog leta. Alberto Bueno je minulog proleća nastupao za Boavistu i na 16 utakmica je postigao dva gola, uz četiri asistencije.

Španski fudbaler može da pokrije sve napadačke pozicije u timu, mada se najbolje snalazi na krilu. Bueno ima ugovor na još godinu dana, ali su i on i Porto raspoloženi da pre toga završe saradnju. Pitanje je, međutim, koliko crno-belima ide u prilog da eventualno dovedu u klub stranca od 31 godinu, jer realno gledano, teško da će uspeti da ga kasnije prodaju, čak i da vrate uloženi novac.

Najbolje partije u karijeri Alberto Bueno je pružio u dresu Rajo Valjekana, za koji je na 72 utakmice postigao 28 golova. Pre i posle toga nastupao je za Real Madrid, Valjadolid, Derbi Kaunti, Porto, Granadu, Leganes, Malagu i Boavistu.


Komentari