ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA LAZETIĆA, TEODOROVIĆ JE BISER KAKAV ODAVNO NIJE VIĐEN! Mladi Banjalučanin treba da pokaže...

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA LAZETIĆA, TEODOROVIĆ JE BISER KAKAV ODAVNO NIJE VIĐEN! Mladi Banjalučanin treba da pokaže...

Danilo Teodorović, napadač Željezničara iz Banjaluke, novi je igrač Crvene zvezde, saznaje Mozzart Sport Talentovani centarfor rođen 2002. godine skrenuo je pažnju šampiona Srbije u dresu ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske za koju je jesenas na sedam utakmica postigao 12 pogodaka i tako polusezonu završio kao drugi strelac takmičenja.

Perspektivni Banjalučanin potencijal je nagovestio oktobarskim het-trikom protiv Drine, a već na narednom meču protiv Kozarske Dubice dva puta je tresao mrežu rivala. Seriju golova nastavio je i na poslednja četiri prvenstvena izazova na kojima se još sedam puta upisivao u strelce i tako zapao za oko crveno-belima.

Pavkovu se sviđaju ponude iz Amerike i Arabije, transfer mu kvare otpisani Dioni i Đorđe Despotović

Pavkovu se sviđaju ponude iz Amerike i Arabije, transfer mu kvare otpisani Dioni i Đorđe Despotović

Teodorović koji se ističe odličnim fizičkim predispozicijama i golgeterskim instinktom, nakon zaduženja Zvezdinog dresa priključio se omladinskom timu, te će u timu Milana Stegnjajića imati vrlo visok zadatak da nastavi stopama prethodnika poput Marka Lazetića, ove zime prodatog Milanu, ali i ranijih ubojitih golgetera iz Republike Srpske koji su se afirmisali u crveno-belom dresu poput Luke Jovića i Dejana Joveljića.

Podsetimo, u borbi za buduću devetku šampiona Srbije najoštriju konkurenciju će imati u Aleksandru Kahviću i Alekseju Golijaninu, takođe centarforima rođenim sa druge strane Drine.

Podsetimo, u danima pred nama omladince crveno-belih očekuje se da zvanično pojača i defanzivac Nikola Motika, đak Bajernove škole od kojeg se očekuje da pođe stopama Stefana Lekovića, kapitena generacije 2004. koji je nakon odličnih igara prekomandovan u Grafičar.

Mozzartsport

Komentari