GDE LI IH SAMO NALAZE! ZVEZDA DOVODI ŠPICA IZ NORVEŠKE! Ohi Omoižuanfo je Nigerijac, igra za Molde, ubio je Čuku...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GDE LI IH SAMO NALAZE! ZVEZDA DOVODI ŠPICA IZ NORVEŠKE! Ohi Omoižuanfo je Nigerijac, igra za Molde, ubio je Čuku...

Nema kraj bombama na Marakni, po saznanjima Mozzart Sporta, redove srpskog šampiona mogao bi da pojača i 27-godišnji špic Moldea, Ohi Omoižuanfo.

Ovaj fudbaler poznat je srpskoj javnosti po duelima sa Čukaričkim, kada je bio strelac za norveški klub pre dva leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u međuvremenu je postao jedan od najboljih igrača Moldea.

U tekućem prvenstvu Norveške dao je sedam golova u osam utakmica, a bio je precizan u oba junska duela svog tima. Priliku da nastavi odličnu seriju ima danas protiv svog bivšeg kluba Stabeka, iz kog je marta 2019. stigao u Molde za nešto više od 1.000.000 evra.

I sada će za transfer 27-godišnjeg Norvežanina nigerijskog porekla biti potrebno određeno obeštećenje, a u Zvezdi se nadaju prihvatljivo, jer mu ugovor ističe za šest meseci.

Aleksandar Prijović je već pred vratima stadiona Rajko Mitić i očekuje se da zaduži opremu crveno-belih - baš kao i levi bek iz Kolumbije Hoan Mohika.

Dugo se već pominje dolazak Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu, međutim, po najnovijim vestima iz Italije, lako je moguće da do njega ne dođe.

Tamošnji Skaj sport piše da je iskusni defanzivac dobio poziv Siniše Mihajlovića da mu se pridruži u Bolonji, kao i da mu Inter nudi produžetak saradnje na još godinu dana.

Doskorašnji kapiten srpske reprezentacije navodno bi u Bolonji uz ulogu na terenu imao i zadatak da pomaže mladim igračima u sazrevanju, nešto poput zadatka koji mu je projektovan i u Crvenoj zvezdi.

Novosti

Komentari